Cikkek

Adatvédelmi nyilatkozat

A Creative marketing Bt. elkötelezett a felhasználók személyes adatainak védelme iránt. Az alábbiak szerint szerint kezeljük személyes adatait. A www.bookprintkft.hu weboldallal kapcsolatosan az adatkezelést a Creative Marketing Bt. végzi. A Creative Marketing Bt. lényeges adatai és elérhetőségei:

Székhely: 9022 Győr, Vörösmarty u. 16.

Cégjegyzékszám: Cg. 08-09-022159

Telefonszám: +36 30 9 633 403

Email cím:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

 

1.) Adatok gyűjtése

Az alábbi személyes adatokat kérhetjük, illetve tárolhatjuk:

 1. a számítógépével kapcsolatos információk, az oldal látogatásával és használatával kapcsolatos statisztikák készítésére. Ilyen adatok az Ön IP címe, földrajzi helye, böngészőjének típusa, operációs rendszerének fajtája, az oldalra jutás útja, a látogatás hossza és az oldalletöltések száma;
 2. az oldalon végrehajtott tranzakciókkal kapcsolatos információk;
 3. az árajánlat kéréskor Ön által megadott adatok (név, email cím)
 4. Naplófájlok a felhasználók bookprintkft.hu-n végzett tevékenységéről, ideértve a privát tevékenységeket is. Ezzel biztosítjuk a szolgáltatások magas színvonalát a felhasználóink számára.

2.) A személyes adatok használata

Az oldalon megadott adatokat a jelen adatvédelmi nyilatkozatban és a releváns oldalakon megadott módokon használjuk fel.

A személyes adatait a következő célokra használhatjuk fel:

 1. oldal adminisztráció;
 2. a felhasználói élmény fokozása a weboldal személyre szabásán keresztül;
 3. a szolgáltatások igénybevételének engedélyezése az oldalon;
 4. kivonatok, számlák küldése, pénzbeszedés;
 5. általános (nem marketing célú) kereskedelmi jellegű üzenetek küldése;
 6. Ön által igényelt email emlékeztetők küldése;
 7. marketing célú anyagok postai úton történő küldése olyan témákban amelyről úgy gondoljuk az érdeklődési körébe tartozhatnak, illetve marketing kommunikációs anyagok emailben vagy hasonló csatornán történő küldése -amennyiben Ön ezt kifejezetten engedélyezi. A marketing célú anyagok küldését bármikor lemondhatja, ha emailt küld nekünk;
 8. a felhasználóinkkal kapcsolatos statisztikai adatok harmadik személyeknek történő kiadása - de ezek az adatok nem alkalmasak egyedi felhasználók azonosítására;
 9. a kérdések és panaszok hatékonyabb kezelése;

Személyes adatait sohasem adjuk ki harmadik személynek az Ön előzetes hozzájárulása nélkül.

3.) Egyéb esetek

Az adatvédelmi nyilatkozatban máshol szereplő szeplő eseteken kívül, kiadhatunk még információkat Önről:

 1. a törvényben meghatározott mértékig;
 2. bármilyen jogi üggyel vagy várható jogi üggyel kapcsolatban;
 3. annak érdekében, hogy jogainkat megvédhessük és gyakorolhassuk (ideértve információk kiadását harmadik feleknek a hitelkártyacsalások elkerülése céljából)

A fennti eseteken kívül, nem adunk ki adatot harmadik félnek.

4.) Adatkezelés időtartama

A Ön által megadott személyes adatok kezelésére a szolgáltatásról - az adott felhasználói névvel – való kiiratkozásának időtartamáig kerül sor.

Jogellenes, megtévesztő személyes adat használata esetén vagy az Ön által elkövetett bűncselekmény, illetve rendszer elleni támadás esetén a Bookprint Kft. jogosult a felhasználó regisztrációjának megszűnésével egyidejűleg az Ön adatait haladéktalanul törölni, ugyanakkor bűncselekmény gyanúja vagy polgári jogi felelősség gyanúja esetén jogosult az adatokat a lefolytatandó eljárás időtartamára őrizni is

A rendszer működése során automatikusan, technikailag rögzítésre kerülő, adatok a generálódásuktól számítva a rendszer működésének biztosítása szempontjából indokolt időtartamig kerülnek tárolásra a rendszerben. A Creative Marketing Bt. biztosítja, hogy ezen, automatikusan rögzített adatok egyéb személyes felhasználói adatokkal – a törvény által kötelezővé tett esetek kivételével – össze nem kapcsolhatók. Ha Ön a személyes adatainak kezeléséhez adott hozzájárulását megszüntette, vagy a szolgáltatásról leiratkozott, úgy ezt követően a technikai adatokról az ő személye nem lesz beazonosítható.

5.) Személyes adatok biztonsága

Saját hatáskörünkben minden elvárható technikai és szervezeti óvintézkedést megteszünk, hogy megelőzzük a személyes adatok elvesztését, megváltoztatását vagy rosszindulatú felhasználását. Az Ön által szolgáltatott adatokat saját, biztonságos szervereken tároljuk. Az elektronikus tranzakciók adatforgalmát titkosítjuk [SSL technológia]. A jelszó és egyéb felhasználói adat elvesztése a felhasználó felelőssége. Soha nem kérjük jelszavát emailben.

6.) Kiegészítések

Időről időre frissíthetjük és kiegészíthetjük a jelen Adatvédelmi Nyilatkozatot. Kérjük rendszeresen ellenőrizze ezt az oldalt, hogy megbizonyosodhasson arról, hogy az esetleges változtatások az Ön számára elfogadhatóak-e.

7.) Az Ön jogai

Jogában áll igényelni az Ön által szolgáltatott adatok törlését az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. email címre történő, az adatok törlésének igényét kifejező üzenet küldésével. Az Ön adatkezelés megszüntetésére irányuló kérése egyúttal a a szolgáltatásról való leiratkozást is jelenti. A Bookprint Kft. kérésére köteles tájékoztatást adni az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az esetleges adatkezelők nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységükről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. A tájékoztatás a fenti email címen kérhető.

8.) Harmadik félnek minősülő weboldalak

A weboldal tartalmazhat más oldalakra mutató linkeket. Harmadik félnek minősülő weboldalak adatkezelési elveiért gyakorlataiért nem vállalunk felelősséget.

9.) Adatok naprakészen tartása

Amennyiben az oldalon használt adataiban változás történik, kérjük értesítsen bennünket, hogy adatait naprakészen tarthassuk.

10.) Kapcsolat

Amennyiben kérdése van a jelen Adatvédelmi Nyilatkozattal vagy a személyes adatainak felhasználásával kapcsolatban, kérjük kérdését küldje az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.  email címre.

11.) Jogérvényesítés

Az adatkezeléssel, az oldal használatával kapcsolatos panaszaikkal, kifogásaikkal fordulhatnak közvetlenül a Creative Marketing Bt.-hez, aki minden tőle telhetőt megtesz az esetleges jogsértések megszüntetése és orvoslása érdekében.

A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény, valamint a Polgári Törvénykönyv alapján adatkezeléssel kapcsolatos jogait bíróság előtt érvényesítheti, valamint panaszával fordulhat a Magyar Köztársaság adatvédelmi biztosához, illetve más, jogszabályban az adatvédelmi panaszok kezelésével megbízott hatósághoz.

A nyilatkozat megváltoztatása – különösképp a személyes adatok felhasználása tekintetében – nem lehet visszamenőleges hatályú.